Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 13, 2013

Hari Pertama Kerja Selepas Beraya

Assalamualaikum...

Mata cam kena gam, mood merundum xleh nak ckp.. Perut sendat xreti nak mengempis sendiri.. lagi pedih bila kwn2 sekulit masih lg bercuti.. nape la xplan sama2 masuk kerja hari sama.. deng bosan... 

kepala xyah cite arr.. blur jew (cam ari2 tak blur.. ahaks) So arini bertabahlah hati, mood, kepala, dan sebagainya.. ikhlaskan jiwa utk bekerja.. kiki..

pg tadi xde keta bersusun bikin hati tenang.. :p

sampai2 sajer2 bersnap pic kat keta org.. hahaha
[tudung beli time iftar @ The Mines.. baru berkesempatan pakai.. kiki.. i like butterfly]


first kopi utk ari ini

gigitan pagi 

Yesss.. hati takde besh tp cuba bikin besh.. so korang besh x..??





Cite pasal raya..?? Nnt2 la dulu.. td pun termenung nak ingat password... hahaha..


7 comments:

ZazaMyMoon said...

haha sampai tak ingat password itu dah kira parah dh tu.. hahahha

Kakcik said...

Walaupun tadi kakcik dah minum miloais, tengok gambo cawan tu buat kakcik teringin nak minum lagi. :)

JaSSNaNi said...

sama la kita.. fesday keje.. mood raya lagik.. x best!!!..

bekfes air kopi oldtown dengan 2 keping roti canai.. wakakakaka

Ida Firdausi said...

hari pertama kerja after cuti raya memang tak best. sebab boss naik opis dan bagi banyak kerja.. hiks stress...


anyway salam aidilfitri buat akak dan keluarga :)

Aju Mohit said...

naik kerja jangan lengang mmg seronok je drive ye mamayana heheh

aizamia3 said...

minggu ni masih dalam mood beraya lagi.. masih ramai yang bercuti raya lagi.. ;)

eelobor said...

best tak masuk kerja awal? hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...