Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, August 21, 2013

For cik Anon.. Pasal Pertanyaan Manik Crystal

Assalamualaikum...

Ada cik anon bertanyakan ttg manik cystal kat entry INI.. lama dah dia tanya.. baru harini me reply atau jawap..

pastu baru terfikir.. adakah dia akan baca balik entry tuh utk mengertahui jawapan me..??


So cara terbaik (yg dpt diri ini fikir) ialah buat entry so jika dia betul2 my silent reader insyaallah dia akan terbaca entry nih.. kannn..

Bab silent reader tuh mengujakan (buat me.. please jgn label me poyo) sebabnya tak sangka ada silent reader uols.. kiki.. thank alot buat yg jadi silent reader.. me appreaciate it.. cam dah menang award uols.. sengal eks.. kahkah

:p




5 comments:

Maria Firdz said...

sy jadi pengomen je.. bukn silent reader.. hehehe

mama maman aka yana said...

Maria..>> itu yg kita cari.. ahaks..

Wak Gelas™ said...

mak dh fofuler jugak tuu.,ehhee

mama maman aka yana said...

Wak Gelas..>> fofuler tuh subjektif.. kiki.. alhamdulillah.. :)

eelobor said...

yeah...me pun silent gak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...