Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, August 17, 2013

Cerita Raya Kami

Assalamualaikum...

Mood me utk menaip/bercerita kat blog rasanya bak hanyut dilautan.. xde mood sungguh.. lagi2 nak bercerita pasal raya kami.. bukan apa.. raya kami biasa2 jew.. mungkin bagi org lain xde seronok mana beraya kat kg.. tp bagi me.. seronok beronok sesangat.. sebab utamanya ialah dpt bersama2 berkumpul ramai2 ngan adik adik dan anak anak buah.. lagi2 jumpa ibu bapa tercinta.. tak tergambar seronoknya guane.. hehe

Nak tepek pic pun rasanya bukan la pic terbaik sgt pun utk ditatap.. kiki.. tah la.. rasa cam tak mau nak bercerita sgt.. [hati sering menolak utk bercerita.. akal sering menyatakan.. xde sapa nak baca pun.. buat apa cite]

Adakah diri ini disampuk dek jin utk tidak mengupdate blog..?? Adakah benar apa yg ada difikiran..?? Misteri sekali rasanya.. hhhuuuu

So setakat ini biar ajer entry Link preview Raya Kami mengisahkan raya kami.. biar sajer.. 

Lagipun ada perpatah berkata.. 'only picture can explain everything' betul dok..?? hehe


6 comments:

Nora Karim said...

alahai... saya pun tak smpt nak update story pasal raya... walaupun sakan juga beraya.. tp dek sebab mood ke laut... blog pun sunyi... huhuh

ziana said...

Insaflah Ma.. Jngla "M" tu lelama dlm diri..cptla rajin menulis.. Kih..kih

Aju Mohit said...

raya yang meriah ;), minggu ni mesti
layan open house kan ;)

insan marhaen said...

Bagi IM pula menulis adalah kerana minat. Dan lagi IM percaya menulis juga adalah satu terapi diri. Justeru itu IM bertekad untuk menulis paling minima 1 entri sehari.

Dan menulis juga bagi IM dapat mengasah minda sebab IM suka subjek bahasa.

Dan lagi, konsep IM menulis biografi diri sendiri adalah untuk rujukan dan tatapan masa depan anak cucu jika mereka tahu dan mahu membacanya.

Apa-pun, Selamat HR. Kalau IM minat menulis, tidak pula untuk berfoto. Sebab itu kebanyakan Raya IM tak banyak ambil foto. Jadinya, tak ada foto untuk bercerita pasal Raya IM.

Cerita IM cuma ada kat dalam blog IM saja...

Maria Firdz said...

Sy pun x smpat nk update psl raya.. Biasa2 saja raya kami.

Kesuma Angsana said...

share ajelah hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...