Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, August 26, 2013

Entry Merapu Jap

Assalamualaikum...

Arini.. mata cam kena glue.. ngantuk amat.. huhu.. sedangkan tido kul 10.30-11.00mlm tuh.. tp sedar blik kul 2.30pg.. panas badan xleh nak ckp.. plus bercampur ngan gatal tekak ngan idung.. (sinus la nih) tak tahan bangun dan cari ubat.. telan sebijik baru rasa lega.

Nih gara2 menelan berbagai makanan la nih.. pagi2 telan satay (yg malam semalam punya.. tunggu satay masak pun kat sejam.. sampai2 kat meja.. anak dah telan roti telur.. kami dah masing2 ilang selera.. bungkus sajer) pastu ke kenduri kawin, pastu ke rumah office-mate papa yg baru lepas dpt baby dan paling jauh so far beraya.. ke klang gate (me ingat kat klang rupanya ke arah gombak sudah) dan ini juga rumah kenalan papa.. 

Letih badan seharian kat dlm keta jew... sampai2 tempat dituju makan.. makan dan makan.. macam2 jenis menu dpt merasa.. malam dah tak lalu makan dah.. MIL lak call suruh dtg umah.. ada makan kat rumah MIL.. huhu.. letih.. lastly papa ngan maman jew gi sana.. mama dah cari sofa betulkan urat.. kuikui

Pagi tadi masuk office ngan perasaan sebal (malas, letih, ngantuk dll) dan masa kena panggil pg td ngan technical manager.. (nih biasa la.. nak update keja apa kita buat.. progress katner dah.. siap ke belum kerja yg kat tangan) me blur2 jew jawap.. sudah nyer kena marah (in jerman langguange.. in english langguange) gamaknya slow kot makcik nih buat kerja.. huhu.. tak kuasa mak nak layan.. ANGGUK KEPALA DAN BERLALU.. letih la wei.. *teruk kan.. ai admit tp mmg teruk*

Tp yg bengkeknya.. dr last week lg dia dah tau me sepatutnya dah kekurangan kerja so harus la dia dah plan something else for this week... nih tak kasi so me buat slow2 la.. nnt takde kerja lg susah.. bosan dol xde kerja.. kata nak buat clarify ngan sales tp sampai sudah diam.. yg dia tau dia nak isikan ruangan kerja each person.. tak kira dah.. kerja dia setel dah.. diam.. huhu

Ada gak sini kann.. serabut wei.. kalu kita yg pandai buat kerja extra (without any planner by him) so dia bising2 gak.. apa ke hal..?? dah takde kerja.. camner wei.. stress gak kann

tah.. nih nak buat siap2 kerja.. nak letak atas meja dia.. pastu nak tgk apa action dia later.. huh.. serba tak kena la..





*terdengar sipi ada yg ckp mr B nak masuk poket.. yer ke..?? kerja malas tp mr B nak jer khennnnnn... i like..

So teka apakah mr B itu..?? kahkahakahkah.. kasi hints sikit.. org gomen dah dpt dah aritu masa raya.. kiki



2 comments:

eelobor said...

Hehehe.... Untung la dia nanti dpt Mr B tuh belanja yer

Norhaizan hakim said...

Yang penting kita buat kerja dan lebih semangat bila dengar mr B balal muncul.!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...