Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 2, 2013

Undi entry paling ingin dibaca minggu ini

Assalamualaikum...

Sajer nak mencuba nasib kot-kot ada yg prihatin... :-)

 Mana entry yg akan menarik minat pembaca utk minggu ini...??

Antara minuman yg membuat me tercari2 hampir berminggu-minggu... dan gadget terkini (bagi tuan blog yer...)


Me tercari-cari dan
tertanya-tanya tahap kelazatannya... keistimewaannya sampai orang lain (tokma) menolak mentah-mentah pilihan terbaik dari anak tersayang *harus lantik diri sendiri nih*
dan ternyata........ 
tunggu jumlah undian anda nnt... kiki

anyway thank yg sudi menambah perasa buat naluriku lg nak tau... kiki

dan lg satu (tgk sebelah tuh)...

lama dah nak tukar phone.. aritu ada Expo Pc Fair KLCC pun ambo tak sempat nak terjah.. tp bila gi ke pasaraya utk beli barangan dapur aku tertawan... oh my passion... cannot resit its... :-)








So entry yg mana satukah antara dua benda diatas yg akan menarik minat pembaca setia ai..??? kiki


 ini semua poyo... khennnnnn

smpi ketemu dilain entry.. take care uols. :-) 
akhir kata

Merdeka.. merdeka.. merdeka...
(dalam maksubnya bagi yang mengerti erti sebenar kemerdekaan buat sesama insan.. )




















3 comments:

Maria Firdz said...

Dua2 mnarik.. Tmbah2 peel freash tu.. Hadoii.. Tertiba dahaga je kak...

eelobor said...

tukar fon sokmo nah dio... huhuhu. nak kata dapat rebat RM200 dah tak layak sebab u kan dah lebih umur kan? hihihihi.... nak guna nama i utk claim rebate tak?

mama maman aka yana said...

Maria..>> dap tau.. kiki

eelobor..>> boleh ke guna nama u..?? perasan muda teh.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...