Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, September 14, 2013

Biarkan DIA bercerita..

Assalamualaikum...

Sekeping gambar dan biarkan gambar bercerita.. ramai lak yg terjah.. oh my.. cam nak buat semua entry gitu jew la.. hahaha

Terkejut mak sebenarnya.. itu entry adalah entry 'segera' sebab mmg takde idea.. nak2 ari rabu kannnnn.. Wednesday Wordless khennnn... hehe.. tp mmg entry itu pun sebab suntikan keseronokkan dari ke'besh' sgt pakai tudung itu.. kiki

Mmg besh la.. hehe


nmpk tak perbezaan ngan yg lain... hehe




pic from google.





*Rasa2nya ada tak org nak sponsor tudung dan kasi me review kat blog nih..?? kahkah.. paling besh kalu kasi free terus tudung tuh.. kahkah.. double besh la khennn

*kuarkan juga entry nih.. hehe.. kasi PANAS utk hari minggu yg panjang.. kalu cuti kompom mama bercuti gak berblog.. maybe ok.. so korang jgn lak merajuk terus.. mana tau ada me update kannnn... lgpun takde plan kemana-mana pun.... berkuung kat umah jew nnt.. :)






5 comments:

Noe said...

klu ada yg nk sponsor n dpt free tudung..mmg la besh kan...hehehe...hv a gud weekend yana..

insan marhaen said...

baru selesai tolong ibu_suri tetas tudung dia. bagi pebesaq..

Maria Firdz said...

kdg2.. entry merapu tu yg org suka komen.. hehe

Amanina Mads said...

hari rabu mesti ramai yg komen.. kenapa entah

Puan Kutu said...

klu dt review sekali tudung sy pun nak..tak pernah2 tayang muka kt blog pun sanggup muncul.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...