Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, September 3, 2013

Positifkan Minda

Assalamualaikum...

Ari ari sakit kepala.. ari ari nak kena bagi penerangan apa benda yg me buat.. buhsannya.. #nampak sgt dia tak alert workload yg dia sendiri buat #technical manager poyo...

Dan buat kali ke dua kalinya me kena pindah tempat.. kat kampeni dah setahun lebih me dah merasa 2 tmpt (meja berlainan) dan akan merasa meja lain lak.. kiki.. untung tak kak ton..??
dapat pindah kat meja panas lak tuh... #apapuntakleh

tp kali nih maybe besh sikit kot.. dpt meja yg dekat cermin (boleh pandang ke tasik jika stress).. hhhmmmm.. skrg nih asyik pandang fail2 jew.. lg menambahkan kestressan je eks..kahkah #alasan berjuta alasan #positif thinking..

Yes..!!! Positifkan diri uols.. :)




Paling risau.. ada cctv jew kat meja nih.. kiki.. bahaya nih khennnnnn.. doakan yg terbaik ok utk ai... nebes ok..

Skrg mmg bos rearange our table.. nnt ai berpisah jauh ngan jiran borak ai.. huh.. nmpk benar takmo kasi kami berborak... borak pun sikit2 jew.. time bosan... terasa dah jadi robot dah kat sini... hhhuuummmm

keja.. keja.. apanak buat.. kena mencari rezeki.. takleh banyak komplen nnt org tak suka #cam la suka pun.. asyik kena marah jew..

My friend ckp.. sebenarnya dia sayang sebab tuh la dia marah.. (positif kwn kita eks.. hihi)

Positif.. positif..






3 comments:

Raudzah Z said...

good luck mama and be positive ya...

Kesuma Angsana said...

mmg kena set kan mind kita tu ke sign positif hehehe

eelobor said...

elok ada cctv tuh, untuk keselamatan. mana la tau ada2 orang nak usik mama maman

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...