Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, September 4, 2013

Pengemar Kopi Tegar - L.A.Coffee

Assalamualaikum...


Me akui mmg pengemar kopi.. tak kira la kopi apa.. suka sgt..

Bila tgk iklan tv (ala.. si scha dan awal tuh) me teringin nak cuba.. kuat pengaruh tv nih kat me uols.. hehehe.. harus beli dan cuba kannnnn

First me cuba masa tuh belah pagi (ahad) satu hari bertenaga sebab hari tuh jew kami beraya kat open house sampai 3 rumah.. satu jew tak sempat pergi.. kiki.. kiranya tak rehat la haritu.. kalu nak dikira mmg penat dah badan kannn.. tp me malam tuh tak mengantuk pun.. kalu selalu bertambah2 ngan badan penat kompom pengsan awal.. kiki

malam tuh ai boleh tido pun dalam kul 1.00pagi lebih.. huh.. me terfikir ini mesti sebab me ambik kopi pagi tadi.. penangan L.A. Coffee (Low Asid Coffee).

Me nak cuba sebab dikatakan low asid coffee kann.. me badan nih penuh angin that mean perut banyak asid... huhu.. so bila dikatakan rendah asid... bagus la wei.. takde la sakit perut atau perut meragam.. kiki





Nih pic me snap kat office.. kiki.. bergedik mencuba kamera dari tipon kita yg baru.. sharp kan pic dia.. Me like sgt.. hewhew #gedik ke..??

Anyway sedap wei kopi dia.. (mana ada kopi tak sedap kalu bagi mama yana.. hahaha)

xoxo.. <--- eks..="" gedik="" hahaha="" p="">

15 comments:

Kakzakie said...

Kakak ni alahan bila minum kopi mesti kembung walau suka bila bau aroma kopi. Kalau abang tiap malam mesti nak kena secawan kopi..

Sura Mohd said...

nak try la...:)

Norhaizan hakim said...

KZ suka juga minum kopi instant ni tapi ni sensitif sikit dgn kopi. Minum kopi pukul 6 pm pun efeknya cukup lama, alamat berjaga la sampai 1 atau 2 pagi.

SSulieana said...

su tengok iklan dia pun mcm nak beli je...betul sedap ke mama yana...hehe

mina zaim said...

mak mertua saya cakap LA coffee sedap..saya jarang2 nak minum coffee..confirm pening pastu...

Raudzah Z said...

Yummy..unfortunately kita memang tak boleh minum coffee..so tengok ajelah..

diana said...

saya pun suka kopi..tak minum rasa macam tak sihat je badan,..hahah..
eh!!patut gambar cantik..enpon baru rupanya..lagi cantik kalau gambar tu besar ..baru puas tengok..lagipun gambar clear.rugi la letak ciput2..heheh

Ema Johari said...

ema tak suka air yg kaler keruh ni...hehehe

Nafisa81 said...

langsung tak minat kopi..tapi masa 2nd preggy, hari2 minum kopi ais

Umi Qi said...

Umi Qi bukan pencinta kopi sbb mmg alah pada kafein...tp suka bau kopi hehhe mesti sedap nih kan

Kesuma Angsana said...

pernah cuba rasa ok, harp2 x ganggu perutlah hehehe

LYAfrina said...

hihi..lya mmg x minum mde2 bkafein ni.. sbb kesihatan lya la.. bau pon dah sakit kepala

eelobor said...

saya lak ketagih ngan nescaffe. kalau sehari tak pekena...dah rasa cam rasa tak complete jer hari tu.

Ayu Zan said...

ayu pun suka kopi..nk try LA gak la..

Maria Firdz said...

sy mmg suka kopi tapi terpksa la puasa jap sbb ngdung kn.. x berpa elok amik kopi scra kerap...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...