Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, September 5, 2013

Mohon Pencerahan Bagi No. 0320806200

Assalamualaikum...


Mama dapat call dari 0320806200 nih kat phone me.. suara perem.. dia kata dr Maxis Centre... dia nak bercakap ngan my hubby (dia sebut full name my hubb) so me ckp la me nih wife dia.. ada apa call kann.. so dia ckp la yg no tipon (no tipon tuh no yg me pakai skrg la) nih dah terpilih utk mendapat tawaran satu plan dari maxis.. me tanya la plan apa..?? dia tanya nama me.. well honestly ckp la nama me kann.. dia tanya me kerja ke sekarang sebab dia akan ambik masa utk terangkan.. me ckp me ok jew.. me nak dengar jew.. tgk2 dia ckp dia akan call later dan letak phone sedangkan me dah ckp me boleh jew dengar..

Pastu me google no tuh.. eh



Ada isu rupanya no tuh.. me baca kat entry INI lagi buat me lagi la bertambah suspek something... so me redial no tuh dan guess what.. no tuh kuar suara mek salleh ckp 'this no that u dail is temporay not available.. please call later'

pelik lak kannn.. kalu dr Maxis sepatutnya no tuh bila kita dail balik should gi la kat phone centre Maxis kannnnn... ke me nih silap faham disini..??

Kalu dari Maxis dan betul2 benar so tolong jelaskan yer.. Benda nih buat me berdebar jew nih tau.. tak pasti la nnt that girl akan call balik atau tak... tp kalu tak silap dia tak mension pun nama dia.. so me jadi 50-50 dah nih.. haha.. ke me jew yg 'melebih2' kat sini... tet..



7 comments:

Qhaifa Nur said...

baik check betul-betul...
macam-macam sekarang ni...

Aju Mohit said...

mcm2 skrg ni mamayana, yang pasti tawaran tu akan menguntungkan pihak diorg juga kan, yg pasti lebih berhati2 klu terima pggilan cenggini

ieda immi said...

ekkeke dikk .. toksah layan .. kalau akk dah banyak terima kes macam nie akak x layan aje skrg ,, nie ckp sebuk ;)

Umi Qi said...

Tlg jgn percaya dear...skrg ramai buat sindiket call org ckp dari mana2 agensi utk serkap jarang kita...kemungkinan ada detail yg dia nk dari kita...berjaga2...jgn mudah beri sebarang detail diri...

eelobor said...

Jgn bg apa2 personal detail.... Lain kali kena lebih hati2

Muhammad Idaqi said...

Kak...saya baru dapat call dr no ni pukul 16.35pm td..29.11.2013..tp xdpt angkat...sbb keje despatch..mane nk dgr...lg plak pkai bag sandang..x rase la vibratenye..

cuya aya said...

Sy dpt jgk call no ni. Mgu lps.xagkt sbb xdgr. Ble call blk td,die masuk voice mail. Call blk bkn sbb ape tkt org yg pgl keje. Sbb skrg tgh cr keje.duk isi sane sni nnt x call blk rkt melepas pula kn. Cek internet ade kes plak ke no ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...