Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 9, 2013

nomnom

Assalamualaikum...



Buka nuffnang.. tgk BE yg nan ado.. ada tp tak berbuah lebat la.. apapun syukur dari takde kannn... tp yg lebih menarik minat ai ialah nomnom media nih.. cuba gak isi kaji selidik mereka tp last2 me fedup.. xfaham apa nak isi atau nak click.. sengal

Buka kat SINI tp namapun buta IT so blur jew la.. so me nak tanya la kot2 korang dah isi.. haha..

kasi jawapan boleh..?? cam dalam exam la.. minta jawapan.. kahkah







*takde idea.. takde nafsu nak bercerita.. tuh yg rasanya me jadi blur nak continue kaji selidik nomnom tuh... nnt2 ai sambung eks.. hehe (bila ai dpt jawapannya)





2 comments:

Aimaniman Ezaiza said...

Dofollow blog ni
Akak dah join soal selidik tu, punye le detail soklannya, tp x da pun sehinggit yg kita dapat kalu jwb soal slidik tu, bila masa dia masukkan yer..

Ema Johari said...

boleh tiru ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...