Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, September 20, 2013

DIA bikin Ceria Dipagi Hari Jumaat

Assalamualaikum...


Salam jumaat kawan-kawan maya.. :)

Pagi nih dengan mata mengantuk.. kabus diruang pelihatanku... bawa kereta pun extra hati2.. takut tertido masa drive... selalu gini la... org lain seronok ari jumaat sebab dah last kerja dan esok cuti kannnn... me lak cam terbalik... kalu nak cuti tuh la badan dtg penyakit... badan tunjuk tanda nak demam... hampesh jew.. kiki





Nih sarapan pagi tadi... :)

Pagi tadi belum sempat cerah tanah dah kawan menelipon.. bertanyakan me jika me nak nasi lemak.. kiki... tau dia yg me nih jenis kureng ngan nasi lemak.. tp jarang-jarang boleh la layan...taknak menghampakan org yg nak belanja.. jom sama2 doakan kawan kita murah rezeki... org pemalas cam me payah arrr.. kannnn (tak menginsaf tuh.. cam bangga jadi pemalas je yana.. kiki)

Nih belanja sebab kami walaupun satu office tp jarang dpt nak berjumpa.. dia busy ngan projek dia.. asyik kuar jew.. disebabkan dia selalu takde maka takde teman nak makan sama lunch... kiki.. uols tau kann.. ai mana boleh makan sorang.. anjer angat.. :) *sambil suap makanan lap airmata.. kiki.... tipu

So dia belanja la just tanda yg dia masih ingat ai kat office nih... hahaha.. kat office nih ai buat kerja utk projek dia... so dia kena sayam lebih kat ai... hahaha

Laki ai pelik tau.. katanya.. 'sama office tp bergayut jugak.. bukan sekejap.. lama2.. apa korang takleh borak kat office ke..??'


Mana nak borak.. nak tgk bayang pun takleh.. hahaha... ala borak pasal kerja jew.. tuh pun nak marah eks.. hahaha


ok la... semoga hari jumaat kalian semua ceria yer.. ai hentikan repekan hari nih... daaaaaa





*pg tadi ngantuk... lepas sarapan.. cerah sikit mata.. hehehe.. so agak2 DIA tuh sebenarnya ditujukan buat teman ai atau sarapan ai... kiki... teka uols...




3 comments:

izan mama mia said...

selamat hr jumaat

Qhaifa Nur said...

walaupun 1 office tapi sebab jarang jumpa...citer sure banyak...
minum nescafe sedapnya...

Kesuma Angsana said...

hehehe seronok ada kawan yng baik cam ni kan !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...