Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 30, 2013

Semangat Yang Hilang

Assalamualaikum...

Sejak internet kat office nih selalu down.. semangat nak ber'update' pun sama2 down.. nak blogwalking pun satu hal.. semangat hilang uols.. [berkaitan kah..??]

Lagipun bukan penting mana pun if me update blog ke idak.. yer dak.. kahkah.. Apa2pun me nak jugak blogwalking.. satu keperluan sudah... hehehe.. so kalu korang tak update blog me jadi marah ok.. greeeewwww


pic from google.


Ingat sekali tuh nak bawa tablet jew tp sini my bos tak suka statf nak main gadget wlpun membelek tipon sendiri... nak dengar earphone pun kena sound... uhuhu

Tp point yg dia kasi tuh betul... kami bekerja dalam bentuk pengiraan yg teliti.. ngan drawing yg teliti jugak... so mmg kami takleh buat silap.. silap pun takleh nak berulang.. susah jika dok dengar radio.. kot2 terlalai.. sama la ngan belek tipon.. karang ter'miss' benda yg penting.. susah nnt nak solve.. lg2 jika membabitkan ngan site/customer... 

Lagipun kita kan bekerja.. so kena kerja betul2.. oh malu sgt time dia ckp gitu.. insaf serta merta pastu bila dia takde suka-suka belek blog jugak.. hahahaha #dasar sgt




Nih pun berapa lama berdraf dan berpusing2 nak boleh publish... sabar jew uols.. kiki


4 comments:

adrianna syaz said...

Klu line tenet xde mmg cmtu la..mood semua ilng..huhu...

Qhaifa Nur said...

tak tahu ngapa slow sekarang tenet..tension..

Kakzakie said...

Bila bos memberi nasihat yg baik kenalah ikut... utk kebaikan semua juga kan..

mama maman aka yana said...

Adrianna..>> tah la.. mmg kerap sgt tenet down.. huhu

Qhaifa..>> boring kannn..

Kakzakie..>> yer kak.. insyaallah.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...