Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 9, 2013

Pelik : Wanita Berjanggut

Assalamualaikum...

Sumber : copy paste email.
Seorang ibu yang berasal dari Jerman mula ditumbuhi janggut selepas kelahiran anaknya 28 tahun lalu. Selama ini dia selalu mencabut rambut di dagu itu namun kini mula malas dan membiarkannya tumbuh.

Perempuan bernama Mariam itu terkadang memakai penutup di dagunya. Dalam sebuah tayangan televisyen dia mengatakan sudah mulai enggan mencabut janggut itu mahupun menutupinya. "Setelah dicabut kulit saya nampak kemerahan. Sudah banyak orang bertanya dan mereka tidak percaya akan semua itu," ujarnya.

Keluarga Mariam kerap mengkritik agar dia selalu mencabut bulu di dagunya itu. Pada 2008 dia pernah memanjangkan janggutnya sekadar mengetahui bagaimana rupanya bila rambut itu tumbuh subur di dagunya.

Akhirnya selepas satu dekad hidup tanpa pasangan lantaran malu mempunyai janggut Mariam memutuskan memelihara rambut itu dan merasa seksi kerananya. Mariam mengikuti dalam rombongan sarkas dan persembahannya pertunjukannya sendiri. Doktor tempatan mengatakan kemungkinan gen ini boleh diwarisi anak perempuan Mariam kelak.sumber__.
Cam jantan lak eks.. ke cam pondan eks.. hahaha

Tak hingin la nak berjangut gitu wlpun malas tahap cipan sekalipun kannnn..
tak jelita arrrr

meroyan lak ai tgk perem gini.. tolong la..3 comments:

Unknown said...

aduh.. cabaran.. kesiannya..

Nour Adieb said...

eyuw, muka cam lelaki pulak

emarieys said...

lebihan hormon ke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...