Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 9, 2013

Cite Hujung Minggu Kami

Assalamualaikum...

Mood menulis on and off.. cam tuan dia gak arrr... moody semedang... kahkah

Hari sabtu totally terperap kat umah.. papa kursus (tah kursus apa tah) kat office whole day.. balik umah pun dah lewat.. si anak mengajak mama kuar tp malas lebih lg menguasai me.. so mmg mantap2 dok umah.. hehe

Selalu pun me mantap2 dok umah.. tp sianak selalunya papanya bawa gi umah MIL utk lepaskan anak main basikal.. hehe.. kat umah sewa kami mana nak naik basikal.. umah tingkat satu.. pastu maknya takkan kasi anaknya main sendiri kat bawah.. sori sgt.. menakutkan ok..

Menakutkan sebab banyak kenderaan kuar masuk.. pastu budak2 nih kalu lepas bukannya boleh kita lepas gitu jew.. kena ada yg tunggu (for me better tunggu.. anak sorang beb)

Ahad lak.. gi kenduri.. kenduri saudara la kot.. sebab jumpa org sama jew.. kenduri sini jumpa kenduri sana pun jumpa.. kiki


menge'test' kamera la apa lagi.. hehe



Dan nih lak belah malam.. aktiviti me la.. melipat kain.. si bujang bosan so dia pun menyibuk nak menolong.. kiki.. kasi jew dia buat.. org dah 4-5helai siap lipat.. dia selai pun xsiap2.. kahkah




sila abaikan apa2 yg ternampak kat belakang tuh yer... kahkah

bikin malu jew eks...

#sambil tutup mata sendiri... kahkah




6 comments:

Aju Mohit said...

heheh bebudak mmg seronok nk ajak mak paknya main beskal sume kan, tapi kitalah tak larat nak memantaunya je, rajin anak bujang ni tolong mamanya ye

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

saya pun dpt undangan kenduri kawin, tunang dan open house pun ada lagi..

Hanis Azla said...

As-salam yana..

rajin juga anak bujang tu nak tolong mamanya.. suka tgk warna baju pengantin dan pelaminnya.. sweet sangat..

Noe said...

elok tu yana tak kasi anak main sorang2 kt bawah...kena ada org monitor..

cantik gambar pengantin...ke sbb kamera tu?? hehehe..

elok ajar dia lipat baju...nanti senang mama dia..

aizamia3 said...

ai pulak dua hari hadap kenduri kahwin.. ;)

hainom OKje said...

Hari Ahad sure tak masakkan Yana....makan nasi kenduri ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...