Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 30, 2013

Dua-dua Ensem

Assalamualaikum...

Sapa baca post entry mesti tertanya2 eks... kahkah...

Ada dua org pendatang kat kampeni nih.. dua2 dr Jerman.. dan dua2 masih muda dan dua2 muka 'jahat' aka muka nakal.. haha... buat stok pembangkit semangat kerja uols... kahkah

Kampeni nih me merasakan selalu diselabungi ngan aura negatif.. so sesekali ada muka baru yg ensem bisa hati manyak seronok arr... tp nak menegaskan disini.. kami (all girls) tak gedik ok.. kami hanya mampu memerhati ngan hati banyak bunga sajer... kahkah..

Kami semuanya dah available aka ada laki... sajer jew nak mencuci mata yg kelabu ini.. seronok tgk mata mereka yg hijau jernih, biru cair dan sebagainya.. penat kami asyik tgk lampu trafik light jew.. mata laki kami kompom la itam sajer... so gitu la kami yg buhsan ini... 


pic from google.


Mereka2 yg manis ini kami gossipkan dipantry.. buat segar mata dan segar semangat.. one of my friend siap berikrar.. takmo mc-mc lagi tau... hahaha

Cumil kan kami nih... haha



6 comments:

asha hana said...

amboi. sempat cuci mata. haha :D

Maria Firdz said...

asyik tgk mata hitam je kan.. sskali nk tgk mata biru lak.. hehe

eelobor said...

Siap ikrar x mau mc.... Huhuhu

eelobor said...

yeahh.... ikrar x nak mc bagai. huhuhu

lieyalatif said...

pembangkit semangat tu lawak tu kahkahkah ...ala amik le gambar, lieya pun nak gak cuci mate gak ni hahahaahaha...

Amanina Mads said...

bestnya..hehe. cuba belajar ckp jerman. mesti lg ramah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...