Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, September 13, 2013

Draft Entry

Assalamualaikum...


Kalu korang nampak la.. draft entry me dah berlambak.. tp ari2 dok ckp takde idea.. kannnnn


Itu semua repekkanku yg kadang2 bila dibaca balik sangat la merepeknya... hahaha bak kata org.. 'apa kau buang tabiat mama..??' kiki

Ada yg sesetengahnya hanya ada title tanpa isinya..

Ada yg sesetengahnya seakan2 melangar polisi diri.. eh.. maksubnya ada benda yg difikirkan secara waras TIDAK SESUAI utk tayangan umum... mesti korang tertanya2 apakah..?? hahaha..

Ada yg sesetengahnya cam sampah.. nak simpan bertingkat2 sampai bila tah... oh my... :P

Ada sesetengahnya idea yg cuba di'refresh' balik.. time drive bukan main lagi laju jew idea bermain2 diminda.. bila buka komputer.. cam haremmm merajuk jew dia nak datang balik.. kiki




*tak pasti jika entry ini pun mungkin terperap kat draft... hahaha


4 comments:

ZazaMyMoon said...

betul kata2 mama tu.. klu kita tak berdepan dgn lappy kemain mencurah2 idea dtg.. lps tu perap kat draft dl sebelum publish.. takut ada lg idea yg akn dtg bergolek kot2 nk tambah2 ayat.. lps tu terus dilupakannn hehe

Fiza Rahman said...

Hahaha...sama lah kita kak. Byk juga entry draft dlm tu.

ieda immi said...

huhuhu same le kiter dik

Maria Firdz said...

byknye... hehe.. sy pun de entry tertunggak.. tpi xde mood nk kuarkn citer tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...