Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, September 6, 2013

Bersyukur dan Berterima Kasih

Assalamualaikum...



Kuat sgt mengodek blog... kuar lak arahan gini... huhu... berpeluh ok..

Me dah follow arahannya.. cuba terangkan wlpun sebenarnya me pun beraba-raba dalam gelap tak faham.. kiki

Sebelum dpt arahan tuh.. me dok bersihkan layout2 yg dirasakan tak relevant ada kat blog nih.. merasakan bersepah dan memberatkan loading buat kawan2 yg nak datang bertandang.. so delete punya delete.. pastu masuk kar post entry kunun nak menyambung entry yg dok draf.. tgk2 kuar gitu..

me log out.. me sign in balik... still sama.. last2.. me biarkan jew..

Cuba buka balik.. alhamdulillah kembali ok.. hehe.. pada siapakah harus diterima kasihkan.. maybe pada orang google kot.. tq 'googlerian' hehe




3 comments:

ZazaMyMoon said...

hehe mcm lawak je.. bikin cuak sekejap :p

eelobor said...

Hehehe...dah selalu gak kena cam gini dulu2

insan marhaen said...

Terima kasih pada Tuhan le sebab Tuhan yang bagi otak untuk berfikir walaupun kekadang kita sendiri tak terfikir apa yang dah kita fikirkan tadi itu...he..he..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...