Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, September 11, 2013

Psiko : Amah bubuh clorox dlm susu bayi

Assalamualaikum...

Mama ambik nih dari SINI.. berderau darah baca title dia.. giler arrrr

Amah bubuh clorox dlm susu bayi

Riyadh: Polis Arab Saudi menahan seorang pembantu rumah warga Habsyah kerana didakwa meletakkan cecair peluntur Clorox dalam botol susu bayi majikannya.

Akhbar melaporkan bayi berusia 18 bulan itu segera dibawa ke hospital di wilayah tengah Al Qaseem selepas meminum susu. Bapa bayi terbabit menemui kesan cecair peluntur itu dalam botol susu anaknya sebelum diserahkan kepada polis.

Polis masih menunggu keputusan ujian forensik sebelum merujuk pembantu rumah berkenaan ke mahkamah. - Agensi

pic from google.


Cuba bayangkan perasaan makbapak budak tuh bila tau bibik dia buat gitu.. psiko sungguh la bibik tuh.. bertambah2 gerun nak ada bibik (takkan ada kot bibik.. mana dtgnya modal kau yana..?? hahaha)

Minta hati2 bagi yg ada bibik.. minta2 bibik korang semua adalah bibik best of the world ok.. sama2 berdoa dijauhkan dari insan2 sebegini.. aduhai.



7 comments:

Rosmiza Ali said...

Salam kenal Yana! 1st time singgah sini.. Ish, bahayanya.. Memang tak ar kot nak berbibik bagai nih.. Jaga sendiri jugaklah terjamin sikit anak2.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

adrianna syaz said...

Boleh bibik tu buat cmtu..ish..ish..

Hanih Borhan said...

Ya Allah kesiannya baby tu!!!...

Clorox tu m'hakis kot!

nyanyisunyi said...

Assalamualaikum mama yana
baru tadi dengar berita baby kena dera dengan pengasuh..kritikal juga baby tu..
seriau kan bila dengar berita mcm ni..

RamRamCute said...

apalah dosa anak sekecil tu ...

asha hana said...

mintak dijauhkan lah dari family kita kan mama. ;)

Ema Johari said...

sakit jiwa ke bibik tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...