Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, September 12, 2013

Apa mau kata

Assalamualaikum...

Saya stress... Sebelum ini guna BIS montly rm20 sebab guna blackberry.. so bila guna samsung nih.. me just continue guna internet yg ada.. lebih kurang 350MB dan sekarang internet me dah abis.. so me pun batalkan auto pas BIS tuh.. ingat nak ambik yg lain.. tgk2 takleh lak.. stresss... call maxis.. dan  kenapa lak kann... rupanya me hanya boleh batalkan auto pass jew.. tp utk nak ambik lain me kena tunggu abis dianya expired date data plan tuh... so dekat lg 2minggu la me takleh nak main tenet... tanya lg.. boleh tak me pakai mobile internet.. dia ckp boleh.. so me try la..tgk2 takleh gak.. oh my english... lastly guna rm10 utk 10hari ngan data 75mb.. kahkah.. boleh la janji boleh tgk fb ngan twitter... kiki


pic from google


Kerja dah la arini pagi2 menyakitkan kepala...bertambah2 ngan kawan sesaja antar hanya satu message cakap dia satu family nak gi disneyland... oh my.. masalah jugak ada kawan yg suka nak menyakitkan hati nih.. kau nak gi kau pergi jew la.. apa masalah kau oi kawan...  

Mungkin me out of mood.. selalunya me ignored jew.. hehe.. nih leh lak terasa terjentik kat hati.. sakit hati... tp me cuba stay in POSITIF mood.. rezeki dia kannn... so me reply... 'k.. nnt bawa ole-ole yer..'

ok tak gitu..??? harap ok la kannnnnn







Arini jew maxis dpt byk untung... camner nih yana.. asyik men'kaya'kan org jew nih... huhu



5 comments:

Kakcik said...

Sabarlah Yana...

kita tak luak apa-apa dengan kata2 orang, kan? :)

Kakzakie said...

Dua minggu tak dapat mesti boring kan.. tak apalah labur 10 ringgit ok juga...

Qhaifa Nur said...

lain orang lain cara perkhidmatannya..
guna tenet opis saja...nak beli sendiri belum lagi...

Ema Johari said...

jangan stress sangat makan hati nanti

Qaseeh Tolia said...

Lama tak singgah Mama ooi.. Takper la Rezeki masing-masing..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...