Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, September 25, 2013

Sakit Jugak Rupanya

Assalamualaikum...

Ceria kah selepas bercuti sakit satu hari..?? Hakikatnya tak puas rasanya.. boleh sambung cuti lg..?? kiki

Apa nak ceria.. namapun cuti sakit... melepek kat sofa dan kalu terasa senak sikit pun berlari ke jamban.. karang ada yg nak kena mengemop nnt... hahaha... tak tau.. :)

Pagi2 masuk office.. sarapan sambil buka blog... tgk blog kawan2... ohhhhh... kisah bini mat yo tengah treading sekarang eks... aduhai... so seperti kata kawan me.. me mamapaparazi tak rasmi.. tertanya2 apa yg bini mat yo buat sampaikan treading gitu... jelez gak.. nak tau kot2 blog ai nnt blh gak treading meletup gitu... ahaks

Ceh.. tgk2 buat benda yg men'dayus'kan laki.. sori beb.. mama tak minat nak fames gitu... biar tak treading la.. kannnn.. tak menahan tuh siap ada FB membenci tuh.. boleh tahan ganas perem itu...

Benda gitu takleh dijadikan amalan kita... bagaimana bagusnya kita.. hormat la org tua... kita tak tau kita tua nnt camner.. wlpun ada harta berjuta2 tp jika ditarik oleh yg maha berkuasa apa boleh kita buat... kannnn

kalu korang nak tau lebih.. korang pandai2 la google... berlambak2 uols... :p


pic from google.



Letih ngan kisah2 melayu mudah lupa nih... dasar sgt...



8 comments:

che mid said...

Teringat-ingat muka Mat Yo terpinga-pinga, tak reti nak handle isteri sendiri...

makchaq said...

Tak tau la apa yang menyebabkan dia rasa tindakan dia tu betui sampai postkan video bagi orang tengok..

❤Kamsiah❤ said...

I tak bodohh..I tak Bodoh..I tak bodoh hehe...
buat malu kaum pompuan ja...harta dan kedudukan awak tu bkn boleh bawak mati...

munna said...

ketinggalan munna... baru tahu citer pasal mat yo ni sebab keluar kat paper metro hari ni...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cuma mampu melihat saja.. hanya Allah yang tahu siapa betul dan siapa salah..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cuma mampu melihat saja.. hanya Allah yang tahu siapa betul dan siapa salah..

eelobor said...

cuma tumpang simpati jer la ngan matyo...


"Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya, dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertaqwa."
(Al-Furqaan 25:74)

Maria Firdz said...

mmg terkejt gak... tapi hmm... itulah manusia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...