Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, September 25, 2013

Planning Failed

Assalamualaikum...

Psiko tak kalu tgk org gi kursus kat mana-mana {kat tmpt besh2} kau yg stress nak berholiday jugak... bahaya nih...

Tak sabar nak balik kampung masa raya aji nih.. apply cuti straight seminggu.. new policy company.. kalu nak cuti lebih dari 3hari kena apply atleast by 3month.. tak ke haru namanya.. #sabarjewla

Seronok tak hengat... kahkah.. anak sekolah cuti sari jew kannnn... so nak taknak me kena la berkorban.. takleh cuti gak la... 






So ini raya haji raya sini jugak... huhuhu.... [panjang huhuhu tuh kannnnnnnn.. ]




5 comments:

Suliana said...

kita pulak taska ttp 4 hari. ownernya org kelate blk kg la. lama tul cuti. huhu

Kesuma Angsana said...

sabar jelah yer !

eelobor said...

kami pun dah plan tak balik raya haji nie... beraya kat sini la jawap nyer

Maria Firdz said...

saya pun raya di Kl... mmg x raya kt kg lah.. huhu

Amanina Mads said...

panjang2.. hehe. wassap selalu lg pnjg dr mesej

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...