Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 9, 2013

Candy Crush Saga Punya Pasal

Assalamualaikum...


Kisah kawan2 kat fb..

Ini yg menarik minat mama.. bukan apa.. banyak kali dah si kawan (A) nih kasi amaran taknak sapa2 invite dia utk main game Candy Crush Saga tuh.. for me ok la kannn.. biasa arrr.. kalu sapa2 invite me pun me delete jew.. kahkah




Seharusnya si kawan (B) nih faham2 sendiri la kannnn... tp pg nih mmg si A nih dah bengang kot.. dia bagi amaran direct to yg invite  ngan letak nama.. so lg terang bersuluh la kann.. seharusnya faham la jugak kannn..

tp kali nih mmg la dia bertambah2 benggang bila si kawan B nih still invite gak.. dan nih la kata2 direct to B... yg bagi me agak kurang ajar la kot.. wlpun marah tp rasa cam kebudak2kan lak cam menghina dan nak menjatuhkan maruah org.. sedangkan tuh kawan tuh.. apa hal.. tau la si A nih kaya raya, ada jawatan besh dan diakui mmg dia dah senang arr.. tp takyah la nak berdabik dada nak menghina org lak.. me tak suka.. 






Tak tau nak ckp..fyi nih kwn berlainan jantina mama...sama2 jenis tuh.. adakah korang mmg gitu ke bila sama2 geng korang (lelaki)...  hhhmmmmm

Bg korang.. patutkah..?? Kering pahala eks wlpun kita nih tukang sekondeng jew.. hahaha

4 comments:

Rozita said...

hehe...i perang besar you see...

pasal game ni kekadang just masuk n nak tolong request member je.. nak main takde masa..

pada saya biar la org nak abiskan masa dia dengan cara macamana pun tapi kalau bab menghina kehidupan org lain... errr... takde maaf kot...
kalau tak suka... unfren je la.. snang..tak pun boleh block apa2 dr application tu je...

Noe said...

bila dah main game...mmg la jadi addicted..tp ayat2 tu mmg la x sepatutnya keluar...itu hinaan namanya...hidup ni mcm roda..ada masa kita atas..ada masa kita di bawah...

aizamia3 said...

ler.. yang dia nak hangin semacam nape.. block terus jelah senang.. tak nak block sebab nak stalker blog orang tu ek.. kehkehkeh..

hainom OKje said...

Yelah ada gak yg invite....tapi okje biarkan aje hehe...tak pernah pun main game ni!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...